Čo život dal...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bacha na Casanovu... :(

Tak som (zase raz) nešťastná...!

Jednej žene sa vraj raz podarilo pochopiť chápanie mužov. ...bohužiaľ, od smiechu pukla skôr, než to stihla komukoľvek povedať!

Problém rozdielov medzi mužmi a ženami bude asi v tom, že nám ženám chýba tá časť, ktorou muži uvažujú....!!!! Fakt sorry, ale som momentálne v tak bojovej nálade, že mi už nepomáha ani kopanie do steny... Ale ak by to tak nebolo, nestalo by sa to, čo sa stalo!

Príbehov o babách, ktoré chalan zvedie a na druhý deň sa na ne vykašle, tu bolo už veľa... Toto je len asi ďalší z množstva chlapských úlovkov, ktorými sa potom jeden druhému pýšia nad pivom... Lebo to tak bolo! Pochválil sa! POLKE MESTA!!!! Keď mi vravel: "Ale nikomu ani slovo, nič sa nestalo," nevedela som, že sa to týka len mňa a on to môže vytrúbiť hneď na druhý deň celej partii... A tie otázky potom! Všetci chalani sa ma pýtali, ako som sa cítila, aké to bolo, ktorá časť sa mi zdala príjemnejšia! "...prsty, alebo oný... Nástroj?"  Preboha! Veď ani keď o to prišla moja najlepšia kámoška, nepýtala som sa jej na takéto voloviny!

Načo im to je?! Prečo nás berú len ako nástroje na uspokojenie svojich rozkoší?! To ich (ho) fakt nezaujíma, že práve zlomil jedno naivné dievčenské srdce?! A nielenže ma obral o všetky romantické sny o pravej láske, ale aj všetky krásne ilúzie o sexe....   Pretože to bolo dosť o ničom... Tipujem, že tým sa už nepochválil! Že nemohol!

Bože, je to taký debil! Najväčší debil, do akého som sa kedy zamilovala.... 


život je pes | stály odkaz

Komentáre

  1. :_____:
    No nechcela by som byt tvojej kozi.
    publikované: 16.12.2007 09:29:50 | autor: anulinka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014