Čo život dal...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kamarát?

Toto určite poznáte mnohí... Alebo len mnohé? :) Ktovie, či sa to týka aj chalanov... Zatiaľ som sa s tým totiž stretla iba ak na babských jazdách a v dievčenských románoch.  

Ide o to, že lásku vlastne ani nehľadáte... Byť single vám vyhovuje, je to zábava - žiadne záväzky, nemusíte sa trápiť, či neustále vyzeráte tip-top a žiadne preplakané noci po prípadnom rozchode. No nie je to skvelé?! :) Čo na tom, že ste posledná voľná osoba v partii?!  Vz si užívate s kým sa dá a kde a kedy sa dá... (Bacha, hovorím len o nezáväznom flirte, maximálne tak o bozkávaní...!) Život je tanečná zábava, na ktorej len meníte tanečného partnera.

A potom stretnete JEHO. Ako aj tí pred ním, je zábavný a inteligentný...  (...a zadaný.) Vie si vás získať a už od prvého momentu cítite, že tohoto dnes večer nesmiete vynechať. Stiahne sa prvá fľaša. Všetci sa bavia, atmosféra je uvoľnená. Tí, čo sú v stálom vzťahu, sa už dávnejšie nenápadne vytratili. Ďalšia fľaša je na stole. Prázdne krabičky od cigariet sa hromadia a mizne ďalší párik... Pozeráte naňho, on sa usmeje. "Prečo sakra, nič neurobí?!" Už dávno vám mal ponúknuť prázdnu stoličku vedľa seba! Nervózne zhrabnete ďalšiu cigaretu a obzeráte sa po zapaľovači... Vyberie svoj. S tým najzvodnejším úsmevom si ju zapálite. "A je chytený!" Alebo skôr - vy ste? Pretože to bol z jeho strany asi posledný náznak záujmu o vašu osobu. Nadurdene prejdete miestnosťou a odídete...

Páriky v obývačke, snažiace sa zhltnúť si navzájom tváre vás nezaujímajú... Ľahnete si ďalej od nich a premýšľate, kde ste urobili chybu... Áno, má babu, ale v dni ako tento sa na morálne hodnoty zabúda! Zahĺbená v myšlienkach si ani nevšimnete osobu, ktorá si opatrne líha vedľa vás. Keď vás ON začne hladiť po ramene, nie ste si istá, či pôvod toho pocitu šťastia pochádza z jeho dotykov, alebo skôr vášho víťazstva... Veď je to len ďalšia trofej do zbierky. Len dovtedy, kým aj vy nestretnete toho pravého, ako v románoch, ktoré tak rada čítate. Ešte chvíľu ho necháte potrápiť až potom  sa k nemu otočíte a dovolíte mu pobozkať vás...

Jeho bozky vás očaria. Je to iné ako doteraz. Niečo nové. "Priateľka si ho teda vycvičila!" oceňujete jeho štýl. Je nežný a vášnivý a keď vás začne hrýzť do pery, máte pocit, že by ste vydržali bozkávať sa s ním hodiny. A aj ste vydržali. Pár cigariet medzi tým a rozhovory o ničom. Ako život, čo škola? A opäť jeho pery. A jeho ruky a jeho dych. A on a on a ON!!!

V momente, keď vás pobozká na rozlúčku, cítite... Vlastne, ešte ani neviete, čo to je. Výbuch emócií... Radosť, šťastie, hnev, nenávisť, smútok, že dnešný večer končí. Keď  sa na druhý deň pripravujete na nový záťah s partiou, pochopíte. Keď si vyberáte oblečenie, nie je to, aby ste sa páčili čo najviac mužom. Keď sa maľujete, nie je to, aby ste očarili čašníka a vykúzlili nejaký ten drink na účet podniku... Preboha, len to nie! Urobili ste chybu! Viete to, no ešte si ju nepripúšťate. Až keď sa všetci stretnete a on vám len kývne hlavou miesto, aby sa k  vám naklonil a opäť vás pobzkal, pochopíte.

Netušíte, či vás tak štve fakt, že on využil na "úlet" vás, nie len vy jeho. Alebo skôr to, že je zadaný? Byť single vám už nepripadá také úžasné. Aj vy chcete byť s jed(i)ným človekom, ktorý by vás mal rád. S ktorým by ste sa vytratili ešte pretým, než padne prvá fľaša. Bohužiaľ, tomu to je jedno! A zmeniť názor sa asi ani nechystá... :(


Ach tá láska! | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014